A A A

Užice ove sezone ima dve ekipe u Regionalnoj ligi jug za žene, grupa A. Užice i Plej of odigrali su utakmicu 11 kola, a pobedio je Plej of sa 52:43 (14:14, 16:9, 9:11, 13:9).

Užice je bolje otvorilo meč zahvaljujući poenima raspoložene Milice Madić, a na prvi odmor otišlo se sa nerešenim rezultatom. Do poluvremena usledila je serija pogodaka Đurđine Đokić koja je donela prevagu na stranu Plej ofa.


U drugom poluvremenu košarkašice Užice teško su dolazile do otvorenih šuteva, polovinu koševa postigle su sa linije penala, dok su se u protivničkim redovima razigrale Ivana Marjanović i Ljubica Maksimović, za očekivanu ali teško izvojevanu pobedu Plej ofa.


PLEJ OF: Maksimović 8, Đokić 22, Peković, Dželebdžić 9, Dabić, Mladenović 3, Puzović, Nešović, Tešić, Lazović, Ivanović, Marjanović 7. Trener Sreten Đurić
UŽICE: Ranđelović 6, M. Vučković 2, Tomašević 9, S. Zečević 1, Razdić, J. Zečević, Guskić 7, N. Vučković, Đerić 7, Borović, Milošević, Madić 12. Trener Milka Tomašević
Trenuto sa skorom 3-8 Plej of deli petu poziciju na tabeli sa Železničarom iz Lajkovca, dok Užice ima skor 1-10 i na začelju je tabele.
Z.Ž.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži