A A A

Zdravlje i nega

RUSKA CARSKA ČAGA JE MOĆAN ADAPTOGEN I NAJJAČI POZNATI ANTIOKSIDANS DO DANAS,KONACNO I U SRBIJI!
Ruska carska Čaga raste kao gljiva parazit najčešće na drvetu breze,bresta ili htasta.Primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionaloj ruskoj i kineskoj medicini za lečenje tumora, virusnih i bakterijskih infekcija,dijabetisa, reumatoidnog artritisa ,kognitivnih sposobnosti pamcenja,kao i za opšte podmlađivanje organizma/usporavanje starost/ ,odrzavanje vitalnosti organizma.
Ruska carska Čaga pomaže održavanju zdravstvene prirodne ravnoteže , korisnicima daje mladolikost, vitalnost i jača imunitet. Ruska carska Čaga u svom sastavu ima fenole, triterpene, polisaharide, betulinsku kiselinu, beta glukan i dr. Zahvaljujući tome Ruska čaga se smatra jednim od najmoćnijih sredstva za borbu protiv stresa, koji uzrokuje mnoge bolesti i neravnoteže u organizmu.
Raste u šumama breze Rusije ,Severoistocne Nemacke,Pojedinim delovima Kine i Severne Koreje. Najzastupljenija je u tradicionalnoj ruskoj i istočnoevropskoj medicini. Hiljadama godinama čaga se koristi širom Evroazije, gde je zbog svoje lekovitosti bila poznata i pod nazivima "Božiji dar“ ili "Kraljica bilja“.
Stari Azijci su je primjenjivali za održavanje zdrave prirodne ravnoteže , verujući da daje mladolikost, produžuje život i jača imunitet.Njena lekovitost dokumentovana je u najstarijem službenom popisu lekovitih materija, kineskoj knjizi Shennong Ben Cao Jing, staroj 2300 godina. I već tada se znalo za njena svojstva i nazivali su je "nadmoćnom biljkom".
U svojoj knjizi "Odjel za rak“ nobelovac Aleksandar Solženjicin,opisao je vlastito ozdravljenje od karcinoma pomoću čaja od Ruske carske čage nakon neuspješnog liječenja po klinikama. Danas se na čagi sprovode mnoga istraživanja i sve više ljudi otkriva njenu iscjeliteljsku moć.
Zbog svoje lekovitosti i moci,Čaga je sastavni deo gotovo svake kucne apoteke u Rusiji i u zemljama bivseg SSSR a.

Pročitajte knjigu online na ovom linku

Rusija.jpg aga.jpg