A A A

U desetoj proveri u pripremnom periodu Sloboda je, pred oko 200 gledalaca na igralištu Krčagovo, odigrala bez golova sa rezervistima superligaša Mladosti iz Lučana.

U prvih 20 minuta nadmoć i dve dobre prilike gostiju, Čečarić sa nekoliko metara prebacuje gol, a Protića sa  petnaestak metara šutirao pored stative.

Drugi deo prvog poluvremena pripao je Užičanima. Đorđević se dva puta našao u šansi, najpre je izblokiran  u blizini gola, a zatim je neometan  sa desetak metara šutirao snažno i – neprecizno. Posle ubacivanja lopte iz kornera, Babić je uputio dobar šut ali u dobro postavljenog Čančarevića. Posle solo prodora Vukojičića, Vidić je iz blizine šutirao u Čančarevića, odbijenu loptu Emeka šalje daleko od okvira gola.

Posle izmena na početku drugog poluvremena, igralo se uglavnom između šesnaesteraca.  U pretposlednjem minutu najlepši detalj utakmice. Vukojići je iz slobodnog udarca  odlično šutira, Čančarević se vinuo  kroz vazduh i usmerio loptu na prečku.

Sloboda je na ovoj utakmici nastupila u sastavu kome će trener Predrag Ristanović najverovatnije ukazati poverenje na prolećnoj premijeri, protiv  Bežanije, 6. marta: N.Z. Tasić, Marjanović, Vučković, Babić, Milekić, Vidić, Milanović, Miličić, Emeka, Vukojičić, Đorđević.

U subotu Sloboda igra sa Slogom iz Sjenice, na „veštaku“ na Zlatiboru šansu će dobiti drugi tim. U nedelju po treći put u pripremnom periodu, protivnik će biti Sloga iz Požege, teren još nije određen. 

Zoran Žeravčić


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži