A A A

Posle duge zimske pauze, počele su pripreme FK Jedinstvo Puteva na okupu su snage koje su jesenas branile boje „putara“ u Srpskoj ligi Zapad.
Za razliku od letošnjih priprema, koje su protekle uz niz problema što se odrazilo na loše rezultate na početku prvenstva, sada je atmosfera mnogo optimističnija. Ivan Karapetrović, predsednik kluba, kaže da je izmirena većina obaveza prema igračima, kojima se duguje jedna plata, da je nastavljena saradnja sa sponzorom Preuzećem Putevi Užica i da neće biti problema da se ekipa pojača u zimskom prelaznom roku:

Očekujem da sačuvamo jesenji sastav. Moraćemo da se pojačamo sa nekoliko iskusnijih igrača, da pomognu našoj deci da stasaju i zadržimo srpskoligaški rang. Biće dovoljno 25 igrača, a stručni štab će dati konačnu reč na kojim pozicijama moramo da pojačamo. Dosta naših mladih igrača, od kojih neki još nisu punoletni, uspešno je prošlo vatreno krštenje u jesenjoj sezoni i pred njima su sve bolje igre. Ambicije su gornji deo tabele. 
Stručni štab predvođen Nenadom Markićevićem imaće maksimalne uslove za rad. Na početku priprema radiće se dosta u teretani, u planu je odlazak na Zlatibor gde će ekipi biti na raspolaganju teren sa veštačkom travom, završnica priprema planirana je na južnom Jadranu.
-Do polaska na Zlatibor rešićemo većinu pitanja vezanih za igrački kadar. Znaćemo šta nam od pojačanja treba, proverićemo fudbalere koji se nude. - poručuje Markićević.
Prepolovljena je kazna „putarima“ zbog incidenata u završnici utakmice sa Šumadijom (A), pa će samo utakmicu sa Smederevom morati da igraju na terenu udaljenom 30 kilometara od Krčagova. Fudbaleru Milanu Joksimoviću ostala je kazna od četiri meča suspenzije, klub će iskoristit pravo žalbe u drugom stepenu, jer imaju dokaze da kapiten nije vinovnik nemilih scena.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži