A A A

Iza fudbalera Slobde su dve sedmice priprema. Uz rad u teretani, balon sali i Hali Veliki park, odigrane su dve kontrolne utakmice sa Slogom iz Požege (1:0,0:0).
U Slobodi nema novih imena i neće ih biti, sem iz sopstvenog podmladka, jer klub suočena sa zabranom Discipinske komisija FSS za registrovanje pojačanja zbog dugova prema bivšim trenerima i igračima. Hteli ne hteli moraju se osloniti na sopstvenu školu, mlade i talentovane fudbalere, kakavih nikad nije nedostajalo u Slobodi.

Neka mladi iskoriste šansu, dobiće priliku da igraju jaku ligu i napreduju. Imaju zadatak da sa nama u stručnom štabu izbore opstanak u ligi, verujemo da ćemo ovaj januarski temperaturni minus pretočiti u prolećni plus u bodovnom saldu i poziciju na tabeli koja obezbeđuje opstanak. – rezonuje Predrag Ristanović, šef stručnog štaba.
Pripremama prvog tima priključena su omladinca Purić, Dragutinović i Lazarević, kadeta Markićević, Jovanović, Ilić i Topalović. Većina je dobila veliku minutažu u obe utakmice sa Slogom, odigrali su borbeno, sa dosta motiva, ali je jasno da je pred njima dug rad do ispunjenja zahteva prvoligaškog ranga.
-Iz ove kože se ne može pa je osnovni cilj sačuvati igrače od težih povreda, svakog proveriti na više pozicija i utvrditi ko od mlađih može da bude od pomoći na proleće. – jasan je strateg Slobode.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži