A A A

Na gostovanju NIS Spartaku iz Subotice, četvoroplasiranom timu Viner Štediše Super lige, odbojkašice Jedinstva su poražene sa 2:3 (25:23, 26:28, 25:21, 14.25, 8:15).
U utakmici koja je trajala preko dva sata, Užičanke su povele sa 2:1 u setovima ali, kao i pre dve sedmice protiv Železničara, nisu imale snage da meč završe pobedom. Posle odlične igre Užičanki u prva tri seta, u završnici su Subotičanke ušle u pravi ritam i došle do minimalne pobede.


U Jedinstvu prednjačila je Vesna Tomašević Petrić sa 23 poena, Džaković je upisala 20, Milosavljević 8, Kulešić 7, Jovančićević i Glišović po 2 i Tomašević 1.
Bod osvojen u Subotici znači mnogo Jedinstvu u nastojanju da do 18. kola sačuva poziciju ispred poslednjeplasiranog Kraguje. Narednog vikenda Jedinstvo dočekuje imenjaka iz Stare Pazove, još jednu ekipi iz vrha tabele. Trener Svetlana Ilić, sudeći po prethodnim utakmicama, donela je dosta pozitivnih promena u igri Užičanki pa, bez obzira na snagu predstojećeg rivala, treba očekivati veliku borbu u Velikom parku.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži