A A A

Danas, u 14 sati i 30 minuta, na Olimpijskim igrama u Riju nastupiće Olivera Jevtić, atletičarka iz Užica. Ovo je njen peti nastup na Olimpijskim igrama, a maraton će trčati po prvi put bez trenera.

- Ovo su mi pete Olimpijske igre, ali imam osećaj kao da su prve. Strah me je, idem bez logističke podrške, bez trenera. Prvi put posle 26 godina trener ne ide sa mnom. Moraću sama da se snalazim, sama da organizujem, da tražim pomoć iz drugih zemalja. Osećanja su mi pomešana i jako mi je žao,- rekla je Jevtićeva.

Olivera Jevtić, koja će nastupiti u maratonu, otputovala je na Olimpijske igre sa srpskim rvačima. Kako je rekla, neće da ih "baksuzira", već će posle takmičenja imati "mnogo toga da kaže". 

- Nije dobro kada se unosi negativna energija. Posle Olimpijskih igara i maratona ću imati mnogo toga da kažem, da "isteram" iz srca,- rekla je ona. 
Jevtićeva je istakla da se u Riju nada najboljem rezultatu u poslednjih šest godina. 
- Imam lepe uspomene iz Brazila, dve pobede u Novogodišnjim trkama u toj zemlji i mnogo mi odgovara ta strana. Boriću se sa Bogom i sa sobom i daću sve od sebe. Ne znam stazu, ali dobro poznajem Rio. Pokrenula sam se poslednja dva meseca, jako sam zadovoljna formom i očekujem bolji rezultat u maratonu nego što sam imala u poslednjih šest godina,- izjavila je Olivera Jevtić, za B92. 

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži