A A A

U prijateljskoj utakmici u Kremnima, gde se Sloboda nalazi na pripremama od četvrtka, užički prvoligaš je savladao Šumadiju 1903 iz Kragujevca – 2:0. Golove su postigli Đerić u 29. i Vidić u 36. minutu.

Sloboda je nastupila sa čak sedam novajlija u startnih 11. Igra, naročito u prvom poluvremenu, nagoveštava da će novi Slobodin tim igrati mnogo zapaženiju ulogu u Prvoj ligi Srbije nego što je to bilo u prethodne dve sezone.

Prvi gol delo je igrača koji su debitovali u Slobodinom dresu. Velimir se oslobodio dva protivnička igrača, pronašao Đenića u srcu šesnaesterca odakle je novi vođa navale Slobode iz drugog pokušaja matirao golmana Jovanovića. Koji minut kasnije, posle ubacivanja lopte iz slobodnog udarca, u kaznenom prostoru Kragujvčana najbrži je bio Vidiće i topovskim udarcem zatresao mrežu.

Gosti su najbliže golu bili sredinom prvog poluvremena kada  je dosuđen penal, ali je golman Divac „pročitao“ Đorićevu nameru i sačuvao mrežu.

SLOBODA: Divac, Miličić, Joksimović, Kostić, Vidić, Milanović, Vujić, Emeka, Nešović, Velimir, Đerić. Igrali su još: Vasiljević, Namani, Radaković, Kuštrimović, Mitrović, Radović.

U ponedeljak Sloboda na Zlatiboru igra sa Mladošću iz Lučana, u utorak gostuje u Sevojnu, a u suboru igra sa Slogom u Požegi.
Z.Ž.  Foto: FK Sloboda-zvanična stranica

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži