A A A

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihailović i ministar pravde Nikola Selaković posetili su štand SNS, na užičkom gradskom trgu, gde su ih dočekale brojne pristalice ove stranke.

Mihailović je u ime SNS uputila poziv građanima da se ujedine za budućnost Srbije.

- Da ujedinjeni idemo napred, da nastavimo reforme, da se borimo za svaki deo Srbije, za svako selo, za svaki grad. Da se borimo za Užice, za ceo Zltiborski okrug. Da se ovde bolje živi,- poručila je Mihailović. Ona je ponovila da SNS nastoji da završi putnu, železničku infrastrukturu, da se što pre aerodrom "Ponikve" počne koristitit u civilne svrhe.

Ministar pravde Nikola Selaković smatra da se mora nastaviti pobednički trend Srbije.

 -Naša dužnost je da nastavimo trend promena u Srbiji, koje nikako nisu lagodne i lake. One nekada znaju i da budu bolne, ali daju rezultate. Kao što smo vam pre dve godine obećali, dovršićemo aerodrom, izgradićemo terrminalsku zagradu. Uradićemo i niz drugih poslova,- obećao je Selaković, naglašavajući da je prioritet dovođenje novih investitora i otvaranje novih radnih mesta.

 Odgovarajući na novinarsko pitanje potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila da direkor "Srbijagasa" Dušan Bajatović treba prvo da prođe konkurs za direktora javnog preduzeća, ako želi da se kandiduje za premijera Vojvodine.

- Danima slušam o tome kako je Bajatović odličan direktor, ali mnogo toga mora da se uradi i u "Srbijagasu", a o njegovoj kandidaturi za pokrajinskog premijera biću mnogo oštrija - kad bude mogao da prođe konkurs za direktorka javnog preduzeća, onda može da se kandiduje i za premijera Vojvodine, - kazala je Mihajlović, dodajući da je Bajatović tražio finansijsku pomoć od države od 180 miliona evra za svoje preduzeće.

Danas je osnovana Unija žena Srpske napredne stranke. Za predsednicu je izabrana narodna poslanica Ivana Stojiljković.

N.Tošić


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži