A A A

Na promotivnom štandu koji je organizovala Srpska napredna stranka (SNS) na gradskom užičkom trgu rečeno je da će se predstavnici ove partije zalagati da Užice ponovo bude grad mladosti i uspešnih ljudi.

- Položaj mladih ćemo popraviti kroz borbu za univerzitet, više kulturnih i sportskih sadržaja, - poručila je predsednica omladine Jasmina Marjanović.  

Petar Todosijević, predsednik Saveta za pravna pitanja u izjavi novinarima je kazao da je njegova želja da se mladi vraćaju u Užice, ali da za to trebaa stvarati uslove.

- Užice ima velike potencijale i treba ih unaprediti. Cilj kampanje koju SNS vodi je da mladi ostanu da žive ovde, da mogu da se obrazuju, rade i stvaraju porodice, - istakla je Ivana Stojiljković, narodna poslanica SNS u prošlom sazivu.

Aktuleni gradonačelnik Tihomir Petković, koji je i  predsednik Gradskog odbora SNS pomenuo je prioritetne poslove, poput izgardnje auto puta, rekonstrukcije fabrike vode, aerodroma i drugih, koji su i inače navedeni u programu za koji će se SNS zalagati.

 N.Tošić

 

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži