A A A

U toku je krčmljenje imovine države Srbije na Kosovu i Metohiji, celokupne privredne, putne, telekomunikacione, energetske infrastrukture, rudnih rezervi i ostalih prirodnih resursa južne pokrajine, upozorava predsednički kandidat Milan Stamatović.

Stamatović u saopštenju navodi da je reč o vrednosti od oko 400 milijardi evra, ali i ističe da je privođ￰enje kraju rasprodaje prirodnih bogatstava u Srbiji, zemljšta, srpskih banja i geotermalnih izvorišta vode - upozorava Milan Stamatović, kandidat za predsednika Srbije.

"To se čini uz znanje i dozvolu dvojne ličnosti koja se, u jednoj rečenici, lažno predstavlja kao premijer, a u drugoj kao predsednik Republike, iako on trenutno nije ni jedno ni drugo.Ovaj režim je dozvolio strancima da od 1. septembra kupuju naše poljoprivredno zemljište koje je najveće prirodno blago Srbije - kaže Stamatović i dodaje da to nije kraj rasprodaje srpske imovine i da se upravo sumnjivi ''tragači za zlatom" smucaju Srbijom i prekopavaju je tražećii nikl. Obećavam da ću sačuvati našu dedovinu i sprečiti dalju kolonizaciju države, a u zajednici sa Srbijom, i srpsku Crnu Goru i naše, vekovne srpske zemlje s one strane Drine, Save i Dunava. Kad pobedim ove raspikuće, cela Srbija će biti zlatna i berićetna kao Zlatibor" - zaključuje Milan Stamatović.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži