A A A

Na sednici Gradskog veća održanoj juče utvrđen je predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o otuđenju objekata i gradskog građevinskog zemljišta u ulici Dimitrija Tucovića 102 putem prikupljanja zatvorenih ponuda.

Gradsko veće je utvrdilo i predlog Odluke o izmeni Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme za svaki organizacioni oblik u sistemu Grada Užica za 2015. godinu kojom je taj broj usklađen sa Zakonom o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru

Predsednik Skupštine Branislav Mitrović je informisao članove Veća o realizaciji festivalaa prirodnih voćnih rakija „Žestival“, ocenjujući da je Festival,  iako organizovan za kratko vreme,  ispunio očekivanja posetilaca, organizatora, kao  i stručne javnosti i da predstavlja temelj jedne ozbiljne i masovne privredno-turističke manifestacije u budućnosti. 

Gradsko veće je utvrdilo prelog rešenja o razrešenju i imenovanju jednog člana nadzornog odbora JP „Užice razvoj“ iz reda zaposlenih kojim je umesto Tijosava Tarabića predložena Ruža Penezić.

 

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži