A A A

Odborničke grupe DS „Jovan Marković – Najbolje za Užice“ i Srpski pokret Dveri napustili su jučerašnje zasedanje sednice gradske Skupštine.

Odbornička grupe DS „Jovan Marković – Najbolje za Užice“ i Srpski pokret Dveri, na početku zasedanja sedme skupštine Grada Užica, tražili su  dopunu dnevnog reda o informaciji o kvalitetu pijaće vode i vazduha, navedeno je u saopštenju.

Vladajuća većina je „odbila raspravu na predloženu temu i time jasno pokazali da ih zdravlje, na prvom mestu dece pa onda i ostalih građana Užica ne zanima“, navodi se u Saopštenju.

„Na završetku rasprave o II rebalansu budžeta grada predsednik Skupštine Branisalv Mitrović uskratio je pravo na repliku i diskusiju zameniku šefa odborničke grupe DS “Jovan Marković – najbolje za Užice” što je nedopustivo i krajnje nekorektno. Iz tog razloga odbornička grupa DS “Jovan Marković – najbolje za Užice” napustila je sednicu Skupštine grada.“ – stoji u saopštenju odborničke grupe Demokratske stranke.

Demokratska stranka navodi i da „vladajuća većina na čelu sa SNS i predsednikom Skupštine, pokazuje veliku dozu samovolje, gušenja demokratije a sve u cilju prikrivanja nesposobnosti aktuelne vlasti.“

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži