A A A

Članovi Gradskog veća imenovali su članove Saveta za saobraćaj. Ovo radno telo Gradskog veća preduzima preventivne aktivnosti u oblasti bezbednosti saobraćaja i koordinacije svih subjekata na unapređenju odvijanja saobraćaja.

Za predsednika Saveta imenovan je Nemanja Nešić, zamenik gradonačelnika, a članovi su Budimir Vujović i Vladimir Sinđelić, članovi Gradskog veća, Miloš Penezić, načelnik užičke Uprave saobraćajne policije, Ivan Marić, direktor Saobraćajne škole, Dragutin Drulović, predstavnik Direkcije za izgradnju i Milun Lijeskić, saobraćajni inspektor.

Na ovoj sednici, utvrđen je i predlog sastava Saveta za zdravlje u kome je Vidoje Drndarević, član Gradskog veća, predložen za predsednika, a dr Jelena Raković Radivojević, direktor Opšte bolnice, za zamenika. Za članove predloženi su prim. dr Slavka Mitričević, Radojica Nišavić, dr Vlatka Stevanović, Draga Petković i Petar Todosijević.

Veće je dalo svoju saglasnost na odluku Nadzornog odbora Vodovoda da se poveća vrednost vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici Želje Đurića i prihvatilo izmene Programa postavljanja manjih montažnih objekata privremenog karaktera na površinama javne namene.

Pokrenuta je i nova autobuska linija u gradsko-prigradskom saobraćaju i ona će funkcionisati na relaciji Terazije-Turica-Sinjevac-Stapari-Ponikve.

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži