A A A

Na 4. sednici Gradskog veća imenovani su članovi Gradskog štaba za vanredne situacije grada Užica u privremenom sastavu.

Imenovani su Nemanja Nešić, zamenik gradonačelnika za poslove zamenika komandanta Gradskog štaba, Katarina Ostojić, član Gradskog veća zadužena za vanredne situacije, za poslove koordinacije aktivnosti Gradskog štaba u sprovođenju mera zaštite i spasavanja i Vladimir Sinđelić, član Gradskog veća zadužen za mesne zajednice, za preduzimanje mera zaštite i spasavanja prema planskim dokumentima i koordinaciju poverenika civilne zaštite. Svi su postavljeni do donošenja rešenja o imenovanju članova Gradskog štaba u stalnom sastavu.

Gradsko veće usvojilo je zahtev Udruženja cerebralne paralize za sticanje prava povlašćenog potrošača za utrošenu vodu, tako da će ovo Udruženje od 1. avgusta imati status subvencionisanog korisnika i utrošenu vodu će plaćati JKP "Vodovod" kao korisnik III kategorije.

Članovi Veća su, informativno, dobili i izveštaje nezavisnog revizora za 2015. godinu o poslovanju javno komunalnih preduzeća Niskogradnja, Vodovod i Duboko.

S.P.

 

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži