A A A

U bioskopu Art od 12. do 25. januara možete pogledati sledeće filmove:

 

SNEŽNA KRALjICA 3/ The Snow Queen 3

SALA 1

OD 12. DO 25. JANUARA

u 18h

cena ulaznice: 300,00

Žanr: animirani, avantura, 3D

Trajanje: 89 min

Reditelji: Garth Jennings

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica oduševiće nas i ove zime!

Nakon junačke pobede Snežne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može da pronađe mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno skupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima i oni će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu… 

 

 

SAGA O TRI NEVINA MUŠKARCA

SALA 1

OD 12. DO 18. JANUARA

u 20h

cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 91min.

Žanr: komedija

Glavne uloge:  Nebojša Glogovac, Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Nebojša Glogovac, Danica Maksimović, Ivan Bekjarev, Luka Raco, Frano Lasić, Marija Stokić, Miljana Gavrilović

Režija: S Shridhar

Telic Studios je deceniju svog postojanja krunisao poslednjim ostvarenjem "Saga o tri nevina muskarca". Malo je reći da je omladina više nego zaintrigirana ovim filmom

Telic Studios je deceniju svog postojanja krunisao poslednjim ostvarenjem "Saga o tri nevina muskarca". Malo je reći da je omladina više nego zaintrigirana ovim filmom i da jedva čeka da osvane u bioskopima. Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni. Zoran, Aleksandar i Damjan su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Tri momka će pokušati sve moguće i nemoguće. Ovo je do sad bila tabu tema, ali od sada će probleme rešavati roditelji, stričevi, uža i šira rodbina. Do suza će vas nasmejati njihove dogodovštine i situacije kroz koje prolaze ne bi li privoleli svoje devojke na seks.

 

ASSASSIN'S CREED/ Assassin's  Creed

SALA 1

OD 5. DO 18. JANUARA

u 22h

cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 115 min.

Žanr: akcija, avantura, 3D

Glavne uloge:    Michael Fassbender, Marion Corillard

Režija: Justin Kurzel

Assassin's Creed je jedna od najuspešnijih akcionih igrica današnjice, a ovo je prvi film snimljen po njoj. Režiju potpisuje Džastin Kurcel, a uz Fasbendera igra i oskarovka Marion Kotjar, Majkl Kenet Vilijams i Džeremi Ajrons.

Kalum Linč, čiji lik igra Majkl Fasbender, otkriva da je potomak tajnog društva „Asasina" zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja. Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima.

 

 

MAŠA I MEDVED

SALA 2

OD 12.  DO 25. JANUARA

u 19h

cena ulaznice: 250,00

Žanr: animirani

Trajanje: 63 min

Glumci: Jovana Jelovac Cavnić, Mateja Vukašinović

Reditelji: Dušica Novaković

Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta devojčica koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje. Njen dobri drug Medved, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak, njih dvoje, uz ostale životinje u šumi zabavljaju gledaoce, ali ih i uče kreativnosti, lojalnosti i pravom prijateljstvu. 

 

ZAKON NOĆI/ Live By Night

SALA 2

OD 12. DO 18. JANUARA

u 21h

cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 128min.

Žanr: krimi, drama

Glavne uloge:  Ben Affleck, Scott Eastwood, Elle Fanning, Zoe Saldana, Sienna Miller, Chris Cooper, Brendan Gleeson

Režija:  Ben Affleck

Film je nastao prema knjizi Dennisa Lehanea Live by night, poznatog po knjizi Shutter Island, prema kojoj je takođe snimljen film.

Radnja filma se događa u doba prohibicije i prati uspon Joea Coughlina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. Joe Coughlin, najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već je odavno okrenuo leđa svom strogom i pravilnom odrastanju. Sada nakon što je tokom detinjstva “diplomirao” na sitnim krađama, Joe je postao najstrašniji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika. Ali, život sa druge strane zakona sa sobom nosi visoku cenu. U vremenima nemilosrdnih ljudi, ambicija, keša, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome – ni članovima porodice, a ni prijateljima – ne može se verovati. U glavnim ulogama ćemo gledati Bena Afflecka, kao i Zoe Saldanu i Siennu Miller.

 



Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži