A A A

Zlatibor se predstavlja francuskim medijima i turoperatorima

 

Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na velikoj međunarodnoj konferenciji na temu „Prezentovanje turističkih proizvoda i potencijala Srbije francuskom turističkom tržištu“koja će biti održana 20. aprila 2018. godine u hotelu „Bah“ u Beogradu.

Konferenciji prisustvuje značajan broj uticajnih francuskih turoperatora i predstavnika francuskih eminentnih medija koji će se tom prilikom upoznati sa turističkim potencijalima Srbije.

Ujedno, ovo je nakon punih 27 godina povratak francuskih turoperatora Srbiji i njenoj turističkoj ponudi proistekao upravo zbog velikog interesa turista iz te države ka našoj zemlji, koji se manifestuje preko najpoznatijih francuskih agencija specijalizovanih ne samo za individualne turističke potrebe, već i grupna turistička, poslovna i geopolitička putovanja.

Zlatibor kao najposećenija srpska planina ima tu čast da se francuskim turoperatorima i medijima predstavi kao moderan turistički centar, sa obiljem atrakcija i aktivnosti, sadržajima za decu i omladinu, uslovima za aktivan odmor, pripreme sportista i kongresni turizam.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži