A A A

Kada je Vučić otkrio spomenik Borislavu Pekiću, osnivaču Demokratske stranke, osim političkih ciljeva, uspeo je da tzv. demokratskoj opoziciji preotme i simbole! Time je pokazao da je vrhunski stendap komičar, ravan Leniju iz čuvenog,  istoimenog filma Boba Fosija! Ave premijeru! Predsedniče, navuci mermernu ploču!

Piše: Mirjana Petrović

Kada je Vučić izjavio da nema nameru da se udružuje sa desničarima koji su protiv NATO, a potom SNP,  narednog dana objavio da ulazi pod okrilje SNS, znala sam da je naš premijer stvarno, trenutno najpametniji na političkoj sceni! Vučiću, šmekeru, što bi rekli u onom uličnom grafitu!

Kada je Vučić primio velikodušno, imperatorski i Dražino unuče u svoje skute, aplaudirala sam što pušta Vuka da još dzonja na otiraču! Dobro, Velja je prošao na snagu, PUPS na mladost i energiju...i da ne nabrajam dalje!

Kada sam shvatila da su svi na jedinstvenoj listi protiv sopstvenih građana ili da upotrebim onaj populistički izraz, protiv sopstvenog naroda, znala sam da sam to već znala!

Ovo će biti najveličanstvenija pobeda nad Srbijom! Čestitam unapred i šijem stranačku zastavu! Razbićemo onu kurvu Georginu!

U Užicu nista novo, ni Dimitrija Tucovića još nisu pregurali sa Slavije. Tesla, i dalje  sam lebdi u malom parčiću i gleda u daljinu....Čeka da ga se ponovo sete!

Mirjana Petrović