A A A

Pod  sloganom „Zlatibor – izbor za sve“ Turistička organizacija "Zlatibor" nastavlja promotivnu kampanju pred predstojeću letnju sezonu u zemljama u okruženju na kojima zainteresovane upoznaju, pre svega sa novim sadržajima na ovoj destinaciji kao i popustima koje mogu ostvariti tokom trajanja kampanje. Predstavnici TO "Zlatibor" promovisali su planinu u Crnoj Gori.

Prema statističkim podacima za ovu godinu broj posetilaca iz Crne Gore beleži značajan rast. Ovom prikikom promocija je bila u Podgorici i Herceg Novom.

Na promociji u Podgorici  prisutni su pokazali interesovanje za nove sadržaje na Zlatiboru kao što su Avantura park i Dino park, za nove smeštajne kapacitete, kao i za brojna kulturna i zabavna dešavanja.

U Herceg Novom prezentaciji su prisustvovali generalni konzul Republike Srbije gospodin Slobodan Bajić, konzul Zoran Dojčinović, predstavnici  medija i turistički poslenici. Kao i u Podgorici, prisutni su pokazali interesovanje za nove sadržaje, smeštajne objekte kao i popuste koje njihovi građani mogu da ostvare u brojnim objektima tokom trajanja kampanje za letnju sezonu.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži