A A A

CORUN doo iz Užica u Srbiji, je fabrika  za proizvodnju izmenjivih reznih pločica od tvrdog metala, strugarskih držača, glodačkih glava i ostalih specijalnih reznih alata na bazi tvrdog metala.
Dopunski proizvodni program CORUN doo čine alati za putnu privredu i rudarstvo (grebači za asfalt, noževi za kopanje kanala, burgije za dubinsko bušenje zemlje), kao i alati za obradu metala deformacijom (matrice od tvrdog metala za kovanje, vučenje, istiskivanje i odgovarajući trnovi).
CORUN doo ima sopstveni razvoj i konstrukciju tako da u partnerskom odnosu sa kupcem može da obezbedi potpuno tehnološko rešenje za probleme rezanja.
Ovim putem želimo da vam pružimo prve informacije o uvodjenju novih CVD i PVD presvlaka u proizvodni program naše firme, sa kojima možemo presvlačiti svoje proizvode,kao i proizvode drugih proizvodjača ( sve vrste reznog alata, provlakače,matrice za kovanje i izvlačenje, alate za plastiku i livenje obojenih metala, alate za probijanje i prosecanje, istiskivanje, itd.) u cilju povećanja postojanosti u radu, kao i estetsko i konzervacijsko presvlačenje.
U prilogu možete detaljno pregledati prospektni materijal u PDF formatu.Za sve ostale informacije i eventualne savete u vezi sa primenom presvlaka na vašoj opremi ili proizvodima uvek smo vam na raspolaganju.
 
{iZOOM corun/cam.jpg|corun/ca.jpg||}

PREUZMITE OVDE KATALOG: ENGLISH VERSION | SRPSKA VERZIJA

TIPOVI PRESVLAKE: ENGLISH VERSION | SRPSKA VERZIJA

 
CORUN  D.O.O.
Ul. Miloša Obrenovića br. 2
31000 Užice, Srbija
tel: +381 31 563 344 - centrala
fax: +381 31 563 461
e-mail:office@corun.rs
 
Prodaja
tel/fax: +381 31 563 391
sales@corun.rs
 
Marketing
tel/fax: +381 31 563 391
marketing@corun.rs
 
Razvoj
tel: +381 31 563 400
development@corun.rs
 

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg ca.jpg