A A A

Nakon što su raspisani izbori za odbornike gradova i skupština opština, koji će biti održanai 24. aprila ove godine, uporedo sa parlamentarnim i pokrajinskim izborima, partije su počele da predaju odborničke liste.


Sinoć je u Užicu odborničku listu predala koalicija predvođena Srpskom naprednom strankom (SNS). Izbornu listu „Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje" u Užicu čine Srpska napredna stranka (SNS), Pokret socijalista (PS), Socijaldemokratska partija (SDP), Nova Srbija (NS), Partija ujedinjenih penzionera (PUPS), Pokret snaga Srbije (PSS) i Pokret Pozitivno Užice.
Listu je predao aktuelni gradonačelnik Užica i predsednik užičkog odbora SNS Tihomir Petković, izjavivši da očekuje podršku birača, ali i osvajanje oko 50 odsto glasova. Petković je je pomenuo da su njihovi aduti, finansijska konsolidacija Užica, rekonstrukcija pruge Beograd – Bar, aerodrom Ponikve, borba za nova radna mesta i bolja saradnja sa privatnim sektorom..
– Posle 40 godina rekonstruisaćemo Fabriku vode, izgradićemo energanu na deponiji Duboko, podići zgradu Privrednog i Prekršajnog suda, završiti sportsku halu u Krčagovu, izgraditi halu sportova u Sevojnu, otvoriti vrtiće na Pori i Beloj Zemlji, - izjavio je Petković, naglasivši da će se zalagati i za rešavanje pitanja aerozagađenja u gradu.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži