A A A

ZIP-LINE Zlatibor Ljubiš.

Doživite neponovljivu  dozu adrenalina !!!

Od juče još jedna izuzetna atrakcija je uvrštena u turističku ponudu Zlatibora. Postavljen je I počeo je sa upotrebom najveći ZIP-LINE u Srbiji. Sajla Ziplajna je postavljena na jednom od najatraktivnijih predela na Zlatiboru u selu Ljubi u blizini odnosno iznad kafane Pećinar. Dužina sajle kojom se spuštate Ziplajn korpom je 550 metara a visina na najvišem delu je 130 metara. Zip Line je nastao kao potreba stanovnika planinskih oblasti da pređu preko rijeka i klanaca gde nije bilo moguće izgraditi mostove, a u zadnje vreme  je dobio i svoj sportsko-rekreativni vid. Postupak je jednostavan, sajla se postavi između dva brega, i posetioci mogu da se spuštaju sa jednog brega na drugi, na najekstermniji način uz nezaboravnu dozu adrenalina i mogućnost da sagledaju lepote planine iz jednog potpuno novog ugla.

U projektovanju, izgradnji i postavljanju sistema učestvovali su eksperti građevine, kao i ljudi koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu na žičarama i ski liftovima

Zip-line zaista ima mnogo toga da ponudi, pogotovo onima koji žele da testiraju svoje granice i obožavaju avanture čiji je glavni sastojak adrenalinski naboj. Ne samo zbog toga što imate priliku da klizite iznad ogromnih prirodnih dubina ili iznad prostranstava stvorenih od strane čoveka, već i zbog toga to što je svaka zip-line destinacija posebna i svojstvena sama sebi.

Užinite svoj boravak na Zlatiboru nezaboravnim Doživite Zip-line avanturu  u Ljubišu.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži