A A A

У продаји породичне чланске карте Дино паркa за становнике општине Чајетина

Породичне чланске карте од 16. новембра на билетарници Дино парка, по цени од 1500 динара, могу купити сви мештани општине Чајетина, и са њом у наредних годину дана када год пожеле посете овај едукативно забавни парк. Тим поводом у Дино парку одржана је конференција за медије на којој је јавност упозната са детаљима ове, али и других новина које се припремају за предстојећу зимску сезону.
Дино парк на Златибору, у сусрет предстојећој зимској туристичкој сезони, за посетиоце је припремио додатне садржаје: ски школу за децу до 15 година, клизалиште, тјубинг и санкалиште. Али, то није све:
„Како бисмо мештанима општине Чајетина омогућили улазак у Дино парк, одлучили смо да уведемо породичне чланске карте. Цена ће износити 1500 динара по породици. Са том картом моћи ће у свако доба дана да уђу у Дино парк, показујући своју чланску карту и то у периоду од годину дана. Потребно је да при куповини покажу личну карту којом потврђују да станују на територији општине Чајетина“, рекла је менаџер Дино парка Милица Зец.
Чланску карту са нумерацијом број један добио је председник општине Чајетина Милан Стаматовић. У обраћању новинарима он је рекао да се добро започета сарадња са руководством Дино парка наставља, те да радује чињеница да сви посетиоци имају само речи хвале за Дино парк. Нада се доброј сарадњи и убудуће, наглашавајући да ће општина Чајетина увек бити на располагању инвеститорима, а наравно и бројним туристима. Коментаришући чланске карте за мештане чајетинске општине, Стаматовић је изразио задовољство што ће мештани моћи да буду редовни посетиоци Дино парка, а самим тим и промотери садржаја које парк нуди. Постојањем овог забавног комплекса, остварују се нови приходи како у општинском, тако и у републичком буџету, закључио је Стаматовић.

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži