A A A

 Gradski odbor SNS-a u Užicu je saopštio da nije slučajno da predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović napada ministarku Zoranu Mihajlović, zbog toga što kako kažu, je spremna da stane na put kriminalu  poštujući zakon i proceduru.

Oni u svom saopštenju navode da Stamatović pokušava da sebe napravi žrtvom, kako bi se skrenula pažnja sa suštinskih problema Zlatibora.

-      Urbanistički i građevinski haos koji se vezuje za period vladavine Stamatovića je slika i prilika navodnog poštenja ovog promotera divlje gradnje.

Priča o gondoli je samo maska i pokriće za hiljade kubika betona koji su uzurpirali najlepše delove ove naše planinske lepotice, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS-a.

GO SNS Užice kaže da Zlatibor nije samo Milan Stamatović i da su tu planinu gradile generacije Užičana, što je čini užičkom koliko i čajetinskom.

U saopštenju se još navodi i da Stamatović zarad lične promocije, postavljajući se kao zaštitnik Zlatiborskog okruga zavađa narod iz ovog dela zemlje sa Vladom Republike Srbije.

-       Gospodine Stamatoviću prestanite da se postavljate kao zaštitnik naroda i opštine i kao graditelj gondole protiv koje niko nema ništa već prvo očistite svoje dvorište i poštujte Zakone ove zemlje, zaključuju oni u svom saopštenju

 izvor GO SNS Uzice


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži