A A A

Od osnivanja, 2012. godine, planinarski Klub "Era" intenzivno radi na teritoriji Grada Užica. Sada predstavlja jedan od aktivnijih sportskih i najaktivniji planinarski klub.

O dosadašnjem radu Planinarskog kluba ,,ERA“, osnovanog 2012. godine u Užicu,  biće govora na današnjoj konferenciji , u prostorijama  Narodne biblioteke, sa početkom u 12 sati.

Planinarski klub ,,ERA“ iz Užica već  pet godina aktivno realizuje ciljeve i programe utvrđene Strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji i pridržava se osnovnog načela da učešće u planinarstvu imaju svi građani Republike Srbije bez obzira na društveni status, versku i nacionalnu pripadnost, ili bilo koju opredeljenost.

Durmitor
Durmitor
Od osnivanja, 2012. godine, Klub "Era"  je intenzivirao svoj rad i na teritoriji Grada Užica. Sada sigurno predstavlja jedan od aktivnijih sportskih klubova i najaktivniji planinarski klub. Učestvovanje u državnom prvenstvu u planinarskom sportu ,,Treking liga Srbije“ i ostvareni značajni rezultati u njemu, zatim prisustvovanje republičkim i tradicionalnim akcijama Planinarskog saveza Srbije, edukacija članova kluba, organizacija i izvođenje velikog broja planinarskih izleta, pohoda i ekspedicije su doprinele popularizaciji planinarskog sporta Grada Užica i Srbije, navodi se u pozivnici za konferenciju, i dodaje da će na konferenciji biti predstavljeni dosadašnji rezultati  Kluba i budući program aktivnosti.  

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži