A A A

Na dnevnom redu 11. sednice Gradske skupštine Užica naći će se informacija o vodosnabdevanju građana i privrede sa vodosistema kojim upravlja JKP „Vodovod“ Užice, pre svega informacija o tome kako teku radovi na rekonstrukciji Postrojenja „Petar Antonijević“ na Cerovića brdu. Zatim predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije „Tabana“ na Međaju u Užicu, predlog odluke o izmenama radnog vremena ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata, predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o auto-taksi prevozu, zatim o javnim prakiralištima, o izmenama i dopunama odluke o snabdevanju toplotnom energijom grada Užica i drugo.

Na dnevnom redu je i izbor korisničkog saveta javnih službi, saveta za ravnopravnost polova i niz informacija o ishodima javnog konkursa u postupku otuđenja nepokretnosti. Odbornici će glasati i o imenovanju diplomiranog ekonomiste Vladana Cuparića, za direktora Dečijeg odmarališta „Zlatibor“. Zatim o saglasnosti za postavljanje dečijeg igrališta – mobilijara (klackalice, tobogani, ljuljaške) u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković u vrtiću „Bambi“ u radovima i opremi vrednosti 18.000 evra.

Komisija za javne nabavke dodelila je ugovor o direktnom radio prenosu 12 skupštinskih zasedanja Radiju San po ceni od 17.000 dinara ili ukupno 204.000 dinara, a za prenos isto toliko televizijskih sednica užičkoj TV 5 po 66.000 dinara ili ukupno 794.000 (ponuđač nije u sistemu PDV-a). Pred odbornicima će se naći i usvajanje ovog izveštaja.

Sednica koju je zakazao predsednik Gradske skupštine Užica Branislav Mitrović počeće u utorak 28. februara u 10 časova.

izvor  Info Era


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži