A A A

Svaki računar koji dobijemo je dragocen jer nam olakšava povezivanje sa bolnicom u Užicu i sami tim bolju negu za svakog pacijenta, istakla je upravnica požeške bolnice

 

Vojvođanska banka je donirala računare Opštoj bolnici u Požegi, koji će toj ustanovi, kako je saopšteno, omogućiti kvalitetniji i efikasniji rad sa pacijentima i bolju umreženost sa Zdravstvenim centrom Užice kojem bolnica u Požegi pripada.

-         Bolje funkcionisanje na svakodnevnom nivou i unapređenje rada sa pacijentima, mogući su samo kroz potpunu digitalizaciju zdravstvenog sektora. Veoma smo ponosni što možemo da damo svoj doprinos i pomognemo lekarima i pacijentima iz Požege i okoline, izjavila je direktorka filijale Požega Vojvođanske banke Zorica Rogić prilikom uručenja opreme.

Upravnica Opšte bolnice Požega dr Ljiljana Veletićje istakla da se u požeškoj bolnici svakodnevno leči oko 180 ljudi.

-         Svaki računar koji dobijemo je dragocen, jer nam olakšava povezivanje sa bolnicom u Užicu i sami tim bolju negu za svakog pacijenta. Uverena sam da će ova donacija omogućiti kvalitetniji rad naše bolnice, istakla je dr Veletić. 

Vojvođanska banka je do sada donirala blizu četiri stotine računara različitim obrazovnim, zdravstvenim i drugim ustanovama i organizacijama, među kojima su Opšta bolnici u Prijepolju i savezi gluvih i nagluvih širom Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži