A A A

Građanska čitaonica „Libergraf“ započela je sprovođenje programa “Virtuelni START(ME)UP inkubator“, koji je namenjen preduzetnicima, početnicim u biznisu, i nezaposlenim licima starosti do 35 godina sa teritorije Zlatiborskog okruga.

Program je finansijski podržala Razvojna agencija Srbije kroz Program podrške poslovnoj institucionalnoj infrastrukturi u 2016. godini i realizuje se na teritoriji 10 lokalnih samouprava: Arilje, Požega, Kosjerić, Bajina Bašta, Čajetina, Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica i Užice.

Cilj programa Virtuelni START(ME)UPinkubator” je stvaranje snažnog, konkurentnog i inovativnog poslovnog ambijenta za rast i razvoj preduzetništva u Zlatiborskom okrugu kroz realizaciju sopstvenih poslovnih ideja, podizanje radnih kompetencija za zapošljivost mladih, kao i uticaj na razvoj preduzetničke kulture kod mladih.

Program je dizajniran da mladim preduzetnicima pruži poslovnu infrastrukturu, obuke i prateće konsultativne usluge kako bi razvili svoju biznis ideju i što uspešnije se pozicionirali na tržištu.

Program, pod sloganom  „Dom za tvoju biznis ideju“ zajednički realizuju udruženja „Libergaf“ (Užice) i „Proaktiv“ (Niš).

Prezentacija Javnog poziva za podnošenje prijava za korisnike programa održaće se sutra, u četvrtak, 12. januara 2017. godine, u 12 sati, u prostorijama Centra za socijalne inovacije „COFFICE“, ulica Strahinjića Bana 17 (ulaz je iz ulice Kralja Petra I).

Detalji o programu i načinu prijavljivanja dostupni su na veb adresi: www.startmeup.co.rs , a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati telefonom na broj 060.0857235 ili elektronskom poštom na adresu info@libergraf.rs

 

 

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži