A A A

Rolomatik je nastao kao preduzeće za proizvodnju aluminijskih rolo vrata i vremenom je izrasatao u lidera u proizvodnji industrijskih i garažnih vrata. Od 2005 godine je i autorizovani distributer jedne od najvećih severnoameričkih kompanija za proizvodnju industrijskih i garažnih vrata RICARD WILKOKS iz Kanade. Naravno uz dobra vrata potrebni su kvalitetni i pouzdani pogoni koji se uvoze od poznate američke kompanije LIFT MASTER CEMBRLEN sa kojima Rolomatik sarađuje vec dugi niz godina i čiji je distributer za pogone svih namena ,kako za garažna i industrijska vrata tako i za kapije dvorišta i industrijskih objekata. Rolomatik nudi svojim kupcima najkvalitetnije proizvode što dokazuje i veliki broj industrijskih objekata svih vrsta, autosalona najpoznatijih auto brendova i porodičnih objekata. Gotovo je nemoguće pronaći neki grad u Srbiji u kojem nisu ugrađena barem jedna od Rolomatikovih vrata. Deo referentne liste su reprezentativni objekti koji su ugradnjom industrijskih ili garažnih vrata pored funkcionalnosti ulepšali svoj enterijer i eksterijer i na najbolji način predstavljaju rad preduzeća Rolomatik. Od 1996. godine Rolomatik u svoj program ukljucuje proizvodnju i montažu aluminijske bravarije i staklenih fasada a od 2000 godine proizvodi i montira PVC stolariju .Preduzeće Rolomatik zahvaljujući izuzetno velikom iskustvu i stručnim kadrovima može da odgovori i najkompleksnijim zahtevima u proizvodnji i montaži fasada od aluminijuma, stakla ili alubonda. Koristeći najnovije sisteme ugradnje i vrhunski kvalitetne materijale izuzetno aktraktivnog dizajna Rolomatik u svakom pogledu izlazi u susret svojim kupcima i korisnicima usluga. Prateći trendove i potrebe tržišta u građevinarstvu poslednjih godina Rolomatik se u saradnji sa komapnijom Kingspan bavi isporukom i ugradnjom fasadnih i krovnih termoizlovanih panela. Od švajcarske firme SIKA posedujemo sertifikate za izvodnje hidroizolacija na ravnim krovovim, a ugrađujemo i krovne pokrivače od trapeznih limova. Da bi radovi bili kompletni značajano mesto u proizvodnji zauzima i pogon za izradu čeličnih konstrukcija i bravarskih radova. Kako bi bili spremni da odgovorimo zahtevima kupaca posedujemo u vlasništvu više hidrauličnih platformi različitih tipova za montažne radove na visini. Kakav je kvalitet izvedenih radova i koliko su naši investitori zadovoljni izvođenjem radova i pristupu u obavljanju preuzetih obaveza govori površina i broj izvedenih objekata u prethodnih par godina.
          Svi proizvodi iz proizvodnog programa Rolomatik atestirani su u institutu IMS i na mašinskom fakultetu u Nišu a za sve radove poseduju licencu Ministarstva urbanizma i građevine Srbije.
 
        Koristeći savremene materijale zvanično sertifikovane i proverenog kvaliteta, Rolomatik ugrađuje samo ono što je najbolje u industrijskoj gradnji i pored funkcionalnosti garantuje dugotrajnost i pouzdanost ugrađenih elemenata na svim objektima na kojima izvodi građevinske radove.Tim stručno obučenih radnika spreman je da izvrši radove po najzahtevnijim projektima uz maksimalno poštovanje predviđenih rokova.
 
Rolomatik doo
Bušinsko polje 252
31250 Bajina Bašta
+381 31 38 68 000
        031 31 00 108
        031 31 00 380
 Fax:031 38 69 407
Bulevar Vojvode Mišića 14 (anex hale 5)
11000 Beograd
        011 26 41 564
        011 26 41 559

info@rolomatik.com
bgoffice@rolomatik.com

slika1.jpg slika10.jpg slika11.jpg slika12.jpg slika13.jpg slika14.jpg slika2.jpg slika3.jpg slika4.jpg slika5.jpg slika6.jpg slika7.jpg slika8.jpg slika9.jpg